KADROMUZ

Ayşe AYLAR - Okul Müdürü

25.03.1989 tarihinde Ankara Altındağ ilçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokulunu Ankara ili Keçiören İlçesi Çizmeci İlköğretim okulunda lise eğitimini Muğla ili Bodrum ilçesi Anadolu Meslek Lisesinde tamamladı.Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Yüksek Lisans Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesinde yaptı. Öğretmenlik görevine Şanlıurfa ili Suruç ilçesine 06.02.2012 tarihinde Namık Kemal ilkokulunda başladı. 2013 yılında Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Aliye Ömer Battal ilkokulunda öğretmenliğe devam edip ardından Hayat Karabekir Anaokulu ve Nene Hatun Anaokullarında da görev aldı. 2017 yılında 25 Aralık Ortaokulunda Müdür yardımcılığı 2019 yılında Gaziantep ili Nizip İlçesi Ali Rıza Alpaslan Anaokulunda Okul Müdürlüğüne başlayıp, Müdürlük görevine devam ederken 2022 yılında Salih Asfour Anaokulunda Kurucu Müdürlük görevini de üstlenmiştir, görevini tamamladıktan sonra hala Ali Rıza Alpaslan Anaokulundaki görevine devam etmektedir.