GERİ DÖNÜŞTÜR,BİZİMLE OYNA (RECYCLE AND PLAY WITH US) - E Twinning Projesi - Sacide KARACA

Okulumuz 5/D sınıfı öğretmeni Sacide KARACA ve öğrencilerinin katılmış olduğu, geri dönüşüm etkinliklerine yönelik "GERİ DÖNÜŞTÜR,BİZİMLE OYNA (RECYCLE AND PLAY WITH US)" eTwinning projesi uygulanmaya başlamıştır.

Projemizin amacı; çocukları geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek ve yaratıcılıklarını ortaya çıkararak geri dönüştürülebilir malzemelerden yeni oyunlar üretmelerini sağlamaktır. Çocukların karakter gelişiminin oluştuğu okul öncesi dönemde çocuklara geri dönüşümü ve geri dönüştürülebilir malzemeleri tanıtarak, çocuklarda doğa sevgisi ve çevreyi korumaya yönelik bir değer yargısı oluşturmayı hedefliyoruz. Hedefimizi gerçekleştirirken, çocukların en büyük işi olan oyun yoluyla öğrenme yöntemini kullanarak her ay belirlenen geri dönüştürülebilir malzemelerden iki yeni oyun tasarlayacağız. Çocuklar hazırladığımız oyunları oynarken sosyal, duygusal, psikomotor, dil,bilişsel ve öz bakım becerileri alanlarında gelişim göstereceklerdir.

20-04-202220-04-2022